m: +385 (0)98 397 683 / e: info@drglusac.com

Media


Plastični kirurg, dr. Branko Glušac, specijalist rinoplastike je izumio "unnose job" - operaciju nosa koja izgleda kao da je niste radili. Da bi to bilo moguće, razvio je revolu-cionarnu novu tehniku, koju je nazvao "nasal memory surgery".

GLOSS MAGAZIN je stavio dr. Glušca u sam vrh plastičnih kirurga lica.

Jedan od najboljih liječnika u Hrvatskoj. Vješte ruke kirurga preoblikovale su neke od najpoznatijih lica, zašto ne bi i vaše?


Dr. Glušac - Kralj noseva

 

Dr. Glušac pojavljuje se u nekima od najrespektabilnijih medija

 

 

Zahvale


Rinoplastika - operacija nosa
Prije nego što sam otišla na operaciju, nisam imala samopouzdanja zbog mog profila i nikad se nisam željela slikati. Sada izgledam i osjećam se kako sam uvijek sebe zamišljala. Jako sam zadovoljna, jer je dr. Glušac učinio da se moj novi nos uklopi u moje crte lica, tako da i dalje izgledam kao ja, samo bolje. Vratila sam se na posao za 2 tjedna i svi su komentirali kako puno mlađe izgledam. Odluka da odem na ovu operaciju je najbolja odluka u mom životu. P.K.

Moja operacija nosa je bila jedno jako pozitivno iskustvo, kao i sama operacija, tako i njen rezultat. Moj novi nos mi se uklapa prirodno i lijepo na licu. Svi moji prijatelji su pohvalili moj novi izgled, te posebno prirodnost koja mi nije narušena. Ana

Dugo sam razmišljala o operaciji nosa, ali sam tek prije dvadesetak dana, nakon iscrpnog razgovora sa dr. Glušcem odlučila to i napraviti. Odluka o tome da se operiram, a koju sam donijela isti dan nakon pomenutog razgovora sa uvjerenjem da je dr.Glušac vrlo stručan i pouzdan, pokazala se kao pun pogodak. Ne samo da je moj nos sada manji, neusporedivo lijepšeg oblika ida mi se više uklapa u ostale crte lica, nego još i puno bolje dišem. Dogodilo se dakle, točno ono što mi je doktor tokom konzultacija i rekao – da će promjena na mom licu biti toliko poželjna i prirodna i da će funckija nosa nakon operacije biti neusporedivo bolja. Sama operacija uopće nije bila neugodna, niti bolna, a tim ljudi koji radi s doktorom je vrlo ljubazan i pažljiv. Sat vremena nakon što je operacija završena, napustila sam ambulantu i vratila se u vrlo prijatan hotel nedaleko od mora gdje se, inače, smještaju doktorovi pacijanti. I što mi je posebno bilo važno, post-operativni oporavak nije bio uopće težak, blaga natečenost i tamni kolutovi oko očiju brzo su nestali. Osam dana nakon operacije i vrlo ugodnog oporavka na moru, vratila sam se na posao.
Lana

Face lifting
Jako sam zahvalna dr. Glušcu, koji mi je vratio mlađe lice. Nisam ni sama mogla zamisliti bolji rezultat.
D.S.

Hvala što ste vratili natrag biološki sat mom licu i za dobro zbrinjavanje u vašoj ordinaciji.
T.R.

Povećanje grudi
Hvala dr. Glušcu i njegovom timu. Osjećala sam se sigurno i ugodno u ordinaciji, a najvažnije jako sam zadovoljna s rezultatima operacije. Svima bi preporučila njegovu ordinaciju!
K.H.

Botox
Jako sam zadovoljna s botoxom. Iako sam u početku bila skeptična prema botoxu, ugodno sam bila iznenađena s rezultatima. Preporučujem ga svakome!
L.G.

Pin It